Heb je vragen voor de organisatie van de jongerenavonden Veen, een voorstel voor een thema of spreker of andere goede ideeën? Laat het ons weten via dit contactformulier!

CONTACTFORMULIER

   Heb je vragen voor de organisatie van de jongerenavonden Veen, een voorstel voor een thema of spreker of andere goede ideeën? Laat het ons weten via dit contactformulier!

   Veel gestelde vragen

   Of stuur ons een mailtje!
   Wie organiseren deze jongerenavonden?

   Deze jongerenavonden worden georganiseerd door een groep jongeren uit de Hervormde Gemeente Veen. In deze gemeente werd namelijk gezien dat er onder jongvolwassenen behoefte was aan verdieping van het geloof en aan ontmoeting met andere jongvolwassenen. 

   Voor wie worden deze jongerenavonden georganiseerd?

   Iedereen tussen de leeftijd van 18 en 35 is van harte welkom! 

   Hoe zien de jongerenavonden eruit?

   Vanaf half acht staat de deur open! Om kwart voor acht begint de spreker met zijn verhaal. Daarna komt de pauze. Tijdens de pauze is er koffie, thee, fris en koek. Dan krijg je ook de gelegenheid om vragen over het verhaal van de spreker in te dienen. Dit kan anoniem, maar dat hoeft natuurlijk niet. Tijdens het tweede gedeelte van de avond bespreekt de spreker een aantal vragen die ingevuld zijn. Er is dan ook gelegenheid om te reageren of vragen te stellen. Daarna wordt de avond afgesloten met een gezellige borrel!

   Hoe kan ik laten weten wat ik van de avonden vond?

   Om de jongerenavonden steeds beter te maken, hebben we een vragenlijst gemaakt waar je ons kan laten weten waar onze sterke punten liggen, en waar verbeteringen mogelijk zijn. Klik hier om de lijst in te vullen!

   Kan ik helpen bij de jongerenavonden?

   Ja, graag zelfs! Je kunt via een gift helpen om jongerenavonden in Veen in stand te houden. Maar ook op de avonden zelf is hulp altijd welkom: met het klaarzetten van de stoelen, met de bediening tijdens de borrel of pauze… Mail ons of neem contact op via het formulier om ons te laten weten dat je ons wilt helpen!